Άμεσες κρατήσεις
Άμεσες κρατήσεις
Είμαστε ανοιχτά 7 ημέρες την εβδομάδα

Καλώς ήλθατε στο Kalogria Beach Apartments

Το Kalogria Beach Apartments προσφέρει το τέλειο σκηνικό για σπάνιες στιγμές ρομαντισμού, περιπέτειας και ενθουσιασμού

Μόλις δύο βήματα από την παραλία της Καλόγριας στη Στούπα Μεσσηνίας, βρίσκεται το ξενοδοχείο μας. Ζεστό, φιλόξενο και προσιτό, περιμένει το φίλο – επισκέπτη να κάνει τις διακοπές του άνετες και ευχάριστες στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο μας χειμώνα και καλοκαίρι. Το ξενοδοχείο αποτελείται από 10 σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και διαμερίσματα 2-4 ατόμων.

Εστιατόριο Αναλαμβάνουμε γάμους, βαφτίσεις, γενέθλια και άλλα

Το εστιατόριο «Καλόγρια» απ’ το 1989 έως σήμερα υπάρχει και εξελίσσεται κρατώντας όμως πάντα την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα σε ένα οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον.

Εδώ θα μπορέσετε να απολαύσετε το πρωινό σας, το μεσημεριανό σας, με μεγάλη ποικιλία ορεκτικών, φαγητών και ψαρικών. Επίσης και το βραδινό σας με όλα τα ψητά, το καλό κρασί και όλα αυτά κάτω απ’ τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος.

Διαμονή Ελέγξτε τους τύπους διαμονής μας

Kalogria Beach Apartments

Κρυστάλλινες παραλίες που συνδυάζουν άμμο και βότσαλο

Το φυσικό τοπίο της περιοχής σε συνδυασμό με την ιστορία της και την παράδοσή της, χαρακτήρισε την περιοχή αλλά και τους ανθρώπους της μέσα από τις δύσκολες περιπέτειες του έθνους μας ανά τους αιώνες. Μάλιστα τη βάζουν δίπλα σε άλλες περιοχές που υπήρξαν σύμβολα της Ελλάδας όπως είναι η Κρήτη, η Ήπειρος, η Μακεδονία και άλλες περιοχές στην Ελλάδα.